Mansory Audi RS7 sa 1,035 KS nadmašuje Lamborghini Revuelto

Više slika

Više slika

Osim značajnog povećanja snage, tjunirani RS7 dobija i niz dodataka na karoseriji i upadljivu narandžastu unutrašnjost.

Pre nekoliko dana saznali smo da je novi Hyundai Ioniq 5 N gotovo jednako brz u pravoj liniji kao i Audi RS7. Na sreću vlasnika Audi modela, dostupni su brojni tjuning paketi koji ovom super sedanu dodaju dodatnu snagu i unapređuju njegov izgled. Među njima su i najnovija unapređenja iz Mansory radionice.

Nemački tjuner već godinama prodaje nadogradnje za RS7 Sportback, a sada je podigao stvari na novi nivo. Dok regularni RS7 u svojoj najjačoj Performance verziji isporučuje 621 KS i 850 Nm obrtnog momenta, Mansory je uspeo da izvuče neverovatnih 1,035 KS i 1,199 Nm obrtnog momenta iz svoje verzije.

Još uvek nije objavljena potpuna lista nadogradnji na 4.0-litarskom V8 motoru koje su dovele do ovih dobitaka, ali je neizbežno da je instaliran novi par turbo punjača, uz unutrašnje nadogradnje motora i poboljšani sistem goriva. S obzirom na to da standardni RS7 može postići 96 km/h za samo 3.3 sekunde, Mansory verzija, koja nadmašuje Lamborghini Revuelto, verovatno će moći da obavi istu sprint vožnju za manje od 3 sekunde bez problema.

Promene su napravljene i na eksterijeru automobila. Mansory je temeljno redizajnirao prednji deo Audi RS7, dodajući nove akcente od kovanog karbonskog vlakna oko rešetke i usisnika za vazduh, kao i novi lip spojler i aerodinamične kanarde. Promene na karoseriji nastavljaju se sa bočnim pragovima i retrovizorima od kovanog karbona, dok se na zadnjem delu automobila nalaze novi lip spojler i masivni difuzor. Automobil je opremljen i setom prilagođenih felni.

Unutrašnjost je takođe dobila potpuni Mansory tretman. Svetlo narandžasta koža prisutna je na panelima vrata, volanu, instrument tabli, sedištima i centralnoj konzoli. Automobil ima i narandžaste sigurnosne pojaseve, crne kontrastne šavove i intrigantne detalje na panelima vrata, instrument tabli i centralnoj konzoli.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group