Manhart verzija Mercedes-AMG GLE Coupe ima 789 KS i izobilje karbona

Više slika

Više slika

Manhart je predstavio sveobuhvatan tjuning program za Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe, poznat kao GER 800...

Ovaj model sada dolazi sa karoserijom od karbonskih vlakana koju je dizajnirao TopCar Design i postavljen je na 23-inčne točkove. Motor V8 sa dva turbopunjača sada isporučuje impresivnih 789 KS (588 kW / 800 PS) i 1.000 Nm obrtnog momenta. Ovaj porast snage postignut je dodatkom električnog kompresora, kao i unapređenjima turbopunjača, ECU i izduvnog sistema. Ovo predstavlja povećanje od 186 KS (138 kW / 188 PS) i 150 Nm u odnosu na standardni model, što odgovara specifikacijama rivalskog Brabus 800 SUV Coupea.

Eksterijer GLE je značajno modifikovan kako bi svi znali za njegove poboljšane performanse. Karbonska vlakna pokrivaju proširenja blatobrana i umetke za prednje i zadnje branike. Coupe-SUV takođe ima produženi ducktail spojler i ventiliranu haubu. Na vozilu se nalaze žuti detalji koji kontrastiraju sa mat tamno zelenom karoserijom.

GER 800 sada ima novi set 23-inčnih Manhart Concave One aluminijumskih točkova sa satin crnom završnom obradom i žutim prugama. Pneumatici su dimenzija 285/35ZR23 napred i 325/30ZR23 nazad. Manhart je unapredio vazdušno vešanje vozila, spustivši ga za dodatnih 30 mm.

Unutrašnjost nije ostavljena netaknuta, sa žutim šavovima koji kontrastiraju crnom Alcantarom i kožnom presvlakom. Manhart amblemi mogu se naći na naslonima za glavu i patosnicama, sa mnogo umetaka od ugljeničnih vlakana širom kabine.

Modifikacije za Mercedes-AMG GLE 63 S 4Matic+ Coupe još nisu navedene u online prodavnici, tako da cena GER 800 nije poznata. Zainteresovani kupci mogu direktno kontaktirati tunera kako bi razgovarali o različitim opcijama za svoj coupe-SUV.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group