Manhart najnoviji BMW XM dobija 888KS snagu i upečatljiv dizajn

Više slika

Više slika

BMW XM, jedan od najkontroverznijih modela nemačkog proizvođača u skorijoj istoriji, sada je postao još snažniji i privlačniji zahvaljujući najnovijem Manhart paketu nadogradnji...

Sa već impresivnim performansama, ovaj SUV je poznat po svom divljem dizajnu, ali Manhart je uspeo da ga unapredi kako u snazi, tako i u izgledu.

Manhart paket, nazvan MHXM 900, bazira se na već moćnom modelu XM Label Red. Sa fabričkih 738 KS i 1.000 Nm obrtnog momenta, zahvaljujući 4.4-litarskom twin-turbo V8 motoru i električnom motoru od 197 KS, Manhart je uspeo da podigne snagu ovog SUV na neverovatnih 888 KS i 1.200 Nm obrtnog momenta.

Ove brojke postignute su ugradnjom MHtronik powerbox, zajedno sa novim izduvnim sistemima. Kupci mogu birati između Akrapovic slip-on izduvnog sistema ili Manhart ručno izrađenog sistema od nerđajućeg čelika sa podesivim ventilima za podešavanje zvuka.

Vizuelni aspekt ovog SUV dodatno je unapređen karbonskim bodykitom koji uključuje novi spliter, prilagođene usisnike za vazduh, posebnu haubu, proširene bočne pragove, veliki krovni spojler, mali lip ispod zadnjeg prozora, i upečatljiv karbonski difuzor. Ovaj specifični MHXM 900 je takođe ukrašen mat sivim folijama, što dodatno naglašava njegov agresivan izgled.

Manhart je ugradio H&R opruge za spuštanje vozila, zajedno sa svojim Concave One točkovima od 24 inča napred (24×10 inča) i 24 inča pozadi (24×12 inča), odevenim u 295/30 gume napred i 355/25 gume pozadi, iste širine kao kod Lamborghini Aventador modela. Ove dimenzije dodatno poboljšavaju stabilnost i upravljivost vozila.

Unutrašnjost je takođe dobila luksuzni tretman, sa karbonskim detaljima na komandnoj tabli i centralnoj konzoli, čime se upotpunjuje sportski, ali sofisticirani karakter vozila.

Sa ovim nadogradnjama, Manhart BMW XM nije samo ekstremno snažan, već i estetski impresivan, kombinujući performanse i dizajn na pravi način za ljubitelje sportskih SUV modela.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group