Citroën predstavlja potpuno novi asortiman na Sajmu automobila u Parizu

Više slika

Više slika

Na ovogodišnjem Sajmu automobila u Parizu, Citroën je predstavio svoju potpuno obnovljenu i elektrificiranu paletu vozila, a sve to vođeno lansiranjima modela C3 i C3 Aircross...

U ovoj transformaciji, Citroën se okreće budućnosti i fokusira se na pružanje modernih, pristupačnih rešenja za mobilnost. S četiri nova modela koja će biti predstavljena kao svetske premijere, uključujući novi C4 i C4 X, Citroën demonstrira svoju predanost inovacijama i udobnosti na putu.

Citroën će na svom štandu prikazati:

Novi C3: Već više od 50.000 narudžbina je ostvareno za ovaj model, koji donosi moderni dizajn, svestranost i najnoviju tehnologiju udobnosti. Opremljen Citroën Advanced Comfort® suspenzijom, novi C3 takođe dolazi sa električnom verzijom koja nudi domet preko 320 km.

Novi C3 Aircross: Ovaj model je prvi put prikazan javnosti. Sa svojim robusnim SUV izgledom i udobnošću, C3 Aircross nudi razne motorizacije uključujući benzin, hibrid i električnu verziju.

Novi C4: Ovaj model menja igru u segmentu kompaktnih limuzina, kombinujući dinamičnost svestranog dizajna sa udobnošću koju pružaju nova Advanced Comfort® sedišta.

Novi C4 X: Ovaj inovativni model kombinuje eleganciju i prostornost, pozivajući putnike na udobno putovanje. Kao i novi C4, i C4 X dolazi u hibridnim i električnim verzijama.

C5 Aircross Concept: Ovaj koncept pruža uvid u budućnost SUV-ova Citroëna, sa dizajnom koji se fokusira na udobnost i prostranost.

All-New Ami: Ovaj jedinstveni model proslavlja svoj četvrti rođendan i dolazi s novim stilom, zadržavajući svoju svrhu kao pristupačno rešenje za električnu mobilnost.

Citroën se ponovo pozicionira kao lider u automobilskoj industriji, nudeći jedinstven spoj udobnosti, pristupačnosti i modernosti. Očekuje se da će nova paleta vozila zadovoljiti raznovrsne potrebe vozača, dok će istovremeno obezbediti jedinstveno iskustvo vožnje.

Citroën će biti na centralnom mestu na Sajmu automobila u Parizu, nudeći prostor za interakciju i stvaranje sadržaja. Posetioci će imati priliku da upoznaju novu paletu i dožive uzbudljive inovacije koje Citroën nudi.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group