Maybach predstavlja svoju prvu Haute Parfumerie kolekciju: vrhunac zanata, emocija i savršenstva

Više slika

Više slika

Maybach, sinonim za luksuzne automobile, proširuje svoj univerzum na polje parfema lansiranjem Haute Parfumerie kolekcije, koja obuhvata šest jedinstvenih mirisa...

Ove sofisticirane i ekskluzivne uniseks parfeme kreirala je poznata parfumerka Ane Flipo u svom ateljeu u Grasu, na jugu Francuske. Kolekcija odražava osnovne vrednosti Maybach brenda – eleganciju, ekskluzivnost i majstorsku izradu, a ujedno se vodi i principima održive proizvodnje.

Svaki parfem dolazi u bočici koja je omaž DNK brenda Maybach. Sa strane su ukrašeni poliranim aluminijumom sa ugraviranim logotipom i imenom parfema, što podseća na hromirane elemente automobila Mercedes-Maybach. Prednji i zadnji deo bočice krasi prepoznatljiv Maybach uzorak, dok parfem dolazi sa elegantnim drvenim postoljem i visokokvalitetnim pakovanjem u boji slonovače, izrađenim od održivih materijala.

RADIANT GREEN

Ovaj parfem je posveta prolećnom bogatstvu biljaka, inspirisan biljkama okupanih jutarnjom rosom. Kombinuje note esencijalnog ulja nerolija, smokve i mirisa marsejskog sapuna, što daje svežinu i energiju. Parfem poseduje hladan ton koji podseća na sjajni hrom.

SNOW WHITE LEATHER

U srcu ovog mirisa dominira antilop. Gornje note donose luksuzan, mošusni miris, koji prelazi u tonove meke Saffiano™ kože sa neočekivanim notama ruma, zaokruženo pačulijem. Ovaj parfem balansira snagu i delikatnost.

FASCINATING OUD

Oud, poznat i kao agar drvo, simbolizuje luksuz i eleganciju, a ovaj parfem pruža moderan preokret tradicionalnom orijentalnom drvenom mirisu. Kombinacija teških drvenih nota sa nežnim cvetom mimoze i slatkim šljivama stvara složen i jedinstven miris.

VIBRANT TUBEROSE

Tuberoza, jedan od najkompleksnijih sastojaka u parfemskoj industriji, ovde se reinterpretira sa slanim tonovima lešnika i svežinom vetivera. Ovaj parfem balansira prirodnu slatkoću tuberoze sa toplinom i senzualnošću.

UNEXPECTED ORRIS

Iris, najluksuzniji cvet u parfemskom svetu, ovde je u kombinaciji sa intenzivnim notama lavandina i svežom nanom. Orris koren, korišćen u ovom parfemu, dobijen je kroz proces reciklaže, čime se postiže održivost i nova interpretacija ovog mirisa.

CHARISMATIC ROSE

Moderna interpretacija klasične ruže sa ženstvenim notama i blagim tonovima kakaoa, oslonjena na čvrstoću hrastovog drveta. Ova dualnost, uokvirena elegancijom drvenih nota, čini ovaj miris idealnim za osobe sa prefinjenim ukusom.

Svi sastojci korišćeni u kolekciji potiču iz održivih izvora. Na primer, ruža iz CHARISMATIC ROSE parfema dolazi iz Turske, sa farmi koje poseduju "For Life" sertifikat, što garantuje najviši kvalitet i odgovorno uzgajanje. Bočice, drvene baze i pakovanje takođe dolaze iz održive proizvodnje.

Ova ekskluzivna kolekcija parfema dostupna je u online shopu maybach-luxury.com, Maybach butikima i na parfums.mercedes-benz.com. Kolekcija je razvijena u saradnji sa kompanijom INCC Parfums, koja je zaslužna i za prethodne uspešne linije parfema Mercedes-Benz brenda.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group