Vozač Hellcat modela pokušao i uspeo da ostavi trajan utisak

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Bagwell (@reese.b223)

Naravno, nije mu pošlo za rukom da to učini onako kako je on želeo...

Vlasnik Dodge Challenger Hellcat modela pokušao je da zadivi publiku svojim moćnim motorom, ali je umesto toga završio sudarom sa kombijem u saobraćaju, ostavljajući svoj automobil sa ozbiljnim oštećenjima i narušenim ponosom.

Ovaj incident se dogodio dok je vozač pokušavao da pokaže snagu svog V8 motora pred okupljenom masom, dok je neko snimao video. Nažalost, vozač je izgleda zaboravio da prebaci automobil u neutralni položaj pre nego što je dao gas, što je rezultiralo povećanjem brzine vozila i nemogućnošću da pravovremeno zakoči.

Kako se saobraćaj ispred Challenger modela kretao sporo, vozač nije uspeo da zaustavi automobil na vreme, što je dovelo do sudara sa kombijem ispred. U sekundi, situacija je prešla od pokazivanja snage V8 motora do paničnog pritiskanja kočnice – ali bez uspeha. Dodge Challenger je snažno udario u zadnji deo kombija, prouzrokujući značajnu štetu na prednjem delu automobila.

Šteta uključuje oštećenja na hladnjaku, braniku, blatobranima i mehanizmu tajminga, što zahteva ozbiljnu popravku.

Ovaj incident nije prvi put da vozači precenjuju svoje veštine u vožnji, a potcenjuju snagu svojih automobila. U poslednjih nekoliko nedelja viđeni su slični incidenti, uključujući sudar Mustanga sa Corvette modelom i prevrnutog Dodge Charger Hellcat. Nadamo se da će vozači iz ovih situacija izvući pouke o sigurnosti i odgovornosti na putu.

Na kraju, ovaj događaj služi kao podsetnik da je impresivna snaga automobila beskorisna bez odgovarajućih veština vožnje i pažnje na putu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group