Vozač Alfa Romea pobegao policiji u Los Anđelesu nakon što se sakrio u podzemnoj garaži

Vozač crnog Alfa Romeo Giulia uspeo je da izbegne hapšenje nakon što je prošle nedelje vodio policiju u poteri velikom brzinom kroz Los Anđeles.

Policija je počela da prati osumnjičenog oko 20:45 sati uveče 22. avgusta. Veći deo potere snimljen je iz helikoptera ABC7. Na početku snimka, vozač Giulia modela se može videti kako se kreće kroz saobraćaj brzinom od oko 96 km/h dok ga nekoliko policijskih vozila prati.

Kako se brzina povećavala, vozač Giulia automobila je napustio autoput u oblasti Chinatown u Los Anđelesu, ali se brzo vratio na autoput 101 u pravcu severa. Dok su medijski i policijski helikopteri pratili svaki njegov pokret, vozač nije pokazivao znake usporavanja i ubrzo je prešao na autoput 110, gde je vozio brzinom većom od 160 km/h.

Oko sedmog minuta snimka, vozač je izašao sa autoputa i ušao u centar Los Anđelesa. Ubrzo je skrenuo u podzemnu garažu i nestao iz vidokruga. Policija se brzo okupila oko zgrade u Pershing Square kako bi blokirala izlaze.

Prema izveštaju KTLA5, policija je pronašla Alfa Romeo u garaži, ali vozača nije bilo, što znači da je verovatno pobegao peške sa mesta događaja.

Često policijske potere završavaju dramatično, hapšenjem vozača i eventualnih saučesnika na licu mesta. Iako je ovaj vozač izbegao hapšenje za sada, to ne znači da ga policija neće pronaći. Čak i ako je automobil ukraden, kamere za nadzor u garaži verovatno su snimile vozača, što bi policiji moglo pomoći da ga identifikuje i uhvati.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group