Šta biste uradili sa ovom spaljenom hrpetinom čelika koja je nekada bila Tesla Cybertruck?

Nejasno je šta je izazvalo požar koji je uništio ovaj Cybertruck...

Vrlo malo pickup kamioneta ikada je izazvalo toliko uzbuđenja ili kontroverzi kao Tesla Cybertruck. To je vozilo koje ili volite ili mrzite, a nažalost, vlasnik jednog primerka u SAD, nije mogao dugo da uživa u svom električnom vozilu.

Od kada su isporuke Cybertruck kupcima počele krajem prošle godine, predstavili smo vam nekoliko priča o nesrećama u kojima su učestvovali. Malo je detalja poznato o ovom konkretnom ugljenisanom primerku, ali će uskoro biti dostupan putem online aukcije na IAAI.

Kao što smo navikli od aukcija za otpisana vozila, nisu pruženi nikakvi detalji o incidentu koji je doveo do toga da ovaj Cybertruck postane ništa više od spaljene hrpe čelika. Ono što možemo videti je da je Tesla potpuno zahvaćen plamenom i da veći deo prednjeg dela potpuno nedostaje. Nejasno je da li je to zbog toga što je izgoreo do temelja ili zato što su delovi uklonjeni nakon požara.

Bez obzira na razlog, ostali su samo ostaci Cybertruck modela koji verovatno nikome neće služiti ni za šta, a ipak će biti dostupni za bilo koga da ih kupi. Zanimljivo je da su neki od ojačanih panela od nerđajućeg čelika na karoseriji kamiona preživeli, zadržavajući svoj originalni uglasti oblik, ali sa strašnim tragovima sagorevanja.

IAAI nije objavio kada će kamionet biti stavljen na aukciju, ali je jasno da nije popravljiv, niti ima bilo koje delove koji bi mogli biti spaseni. Dobra vest je da bi mogao da promeni vlasnika za vrlo nisku cenu, i ako imate veliko imanje ili farmu, mogao bi da posluži kao zanimljiva baštenska dekoracija.

Ako biste kupili ovaj uništeni Cybertruck, šta biste uradili sa njim?

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group