Šarl Lekler udario minivan u svom novom Ferrari Purosangue

Incident majstora Formule 1 pokazuje da čak i najtalentovaniji vozači mogu imati manje sudare...

Šarl Lekler, jedan od najboljih vozača na trenutnoj F1 sceni, nedavno je imao manji udes u svom srebrnom Ferrari Purosangue. Iako je Lekler poznat po svom talentu i nedavnoj pobedi na Velikoj nagradi Italije, to ga nije sprečilo da doživi nesreću na ulicama Monte Karla.

Pre nekoliko dana, Lekler je snimljen za volanom svog Ferrari Purosangue na čuvenoj Fairmont Hairpin krivini, jednoj od najpoznatijih na kalendaru Formule 1. Kao stanovnik Monte Karla i F1 vozač, Lekler je ovu krivinu savladao stotine puta, kako u trkačkim, tako i u običnim automobilima.

Međutim, ovog puta, dok se kretao kroz saobraćaj, Lekler je slučajno udario u zadnji deo crnog minivana, blago dodirnuvši vozilo ispred. Sudar je bio izuzetno blag i najverovatnije je izazvao minimalnu štetu kako na njegovom skupocenom SUV, tako i na minivanu. Ipak, incident je privukao pažnju, pogotovo zato što su prolaznici snimili trenutak sudara.

Video snimak se prekida ubrzo nakon udarca, ali se nadamo da su Lekler i drugi vozač razmenili podatke, u slučaju da je potrebno popravljanje bilo kakvih ogrebotina ili udubljenja.

Lekler je svoj Ferrari Purosangue dobio krajem juna, dodajući ga u svoju impresivnu kolekciju Ferrari modela. Pored Purosangue, njegova kolekcija uključuje i mat beli Ferrari 812 Competizione A, Ferrari 275 GTB Series I, mat crni Ferrari Daytona SP3 sa crveno-belim trkačkim prugama, kao i zapanjujući mat crni Ferrari 488 Pista Spider.

Ovaj manji incident pokazuje da i najbolji vozači, poput Leklera, nisu imuni na svakodnevne saobraćajne nezgode.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group