Policajac iz Misurija ostvario prvi kontakt sa NLO na putu za Roswell

Policajac je identifikovao dva 'humanoida' u vozilu, opisujući ih kao prijateljski nastrojene.

Bio je to uzbudljiv dan na poslu za zamenika šerifa u Misuriju, koji je ugledao leteći tanjir kako krstari autoputem. Naravno, vozilo je zaustavljeno radi inspekcije, što je policajcu pružilo priliku da napravi nekoliko fotografija.

Neobično vozilo je primećeno u okrugu Kraford. Vozilo, koje je izgledalo sumnjivo poput međudimenzionalnog kruzera iz serije Rick i Morty, očigledno je bilo na putu za festival NLO u Rozvelu u Novom Meksiku. Recimo samo da je tipična procedura saobraćajne kontrole policajca bila zaboravljena (možda u nadi za vožnju u drugu dimenziju?), jer je njegov glavni cilj postao upoznavanje sa 'vanzemaljcima'.

Prema šaljivom postu na Facebook stranici Šerifove kancelarije okruga Kraford, 'humanoidi' u vozilu su identifikovani kao 'prijateljski' i uverili su policajca da dolaze 'u miru.' Policajac je imao kratak razgovor sa vlasnikom o njegovoj 'vanzemaljskoj' registraciji, koja će navodno biti sređena kada se vozilo vrati na 'Kripton.'

Nezvanični policijski izveštaj takođe pominje da su vanzemaljci upozoreni na "naše strogo sprovođenje brzine na autoputu i da drže svoje fazere na režimu omamljivanja dok putuju", pre nego što im je dozvoljeno da nastave svoje putovanje po Zemlji.

Kako su komentatori na društvenim mrežama primetili, leteći tanjir sa legalnim tablicama izgrađen je pre nekoliko godina od strane Stiva Andersona, mehaničara i glumca iz Indianapolisa.

Vozeći NLO je baziran na Geo Metru, zadržavajući originalni trocilindrični motor od 1.0 litra povezan sa automatskim menjačem. Uprkos skromnoj osnovi, prilagođena karoserija je oblikovana kao leteći tanjir, sa kupolom koja čini da Tesla Cybertruck izgleda konvencionalno.

U devet godina starom videu postavljenom na YouTube od strane medija iz Indianapolisa, WTHR 13 News, vlasnik NLO kaže da uživa biti u centru pažnje, jer svi zastanu da pogledaju njegov jedinstveni automobil. Možemo sasvim sigurno pretpostaviti da ovo nije bio prvi put da ga je policija zaustavila. Nadamo se da će nastaviti da vozi svoj vanzemaljski Geo Metro još mnogo godina.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group