Peugeot integriše ChatGPT kao standard u sve modele

Peugeot je postao jedan od prvih proizvođača automobila koji je integrisao ChatGPT u svoje modele tokom velike pilot faze...

Sada, Peugeot čini veštačku inteligenciju standardom u celokupnoj svojoj ponudi. Integrisan u emblematični i-Cockpit® i aktiviran putem glasovnog asistenta "OK PEUGEOT", ChatGPT odgovara na sva vaša pitanja i nudi niz inovativnih usluga.

ALURE: Peugeot sada nudi sve prednosti veštačke inteligencije u svim modelima opremljenim glasovnim komandama.

EMOCIJA: Sa ChatGPT, Peugeot i-Cockpit® podiže uživanje u vožnji i otkrivanju informacija na novi nivo.

IZUZETNOST: Peugeot je bio jedan od prvih proizvođača koji je ponudio ChatGPT u svojim vozilima.

Peugeot je vodeći igrač u inovacijama i pionir u razvoju veštačke inteligencije za vozače i putnike. Nakon uspešne pilot faze ranije ove godine, koja je uključila preko 10.000 korisnika, Peugeot sada čini generativnu veštačku inteligenciju standardom u svim svojim modelima.

Peugeot uvodi ChatGPT* u sve najnovije generacije modela opremljenih glasovnim komandama. Ovo uključuje: Novi 208, Novi 2008, Novi 308, Novi 308 SW, Novi 408, Novi 508, Novi 508 SW, Novi RIFTER, Novi TRAVELLER, Novi PARTNER, Novi EXPERT, dok će Novi 3008 i Novi 5008 biti uvedeni do kraja godine.

Generativna veštačka inteligencija ChatGPT je integrisana u sve odgovarajuće Peugeot modele i biće dostupna na 17 tržišta na 12 različitih jezika širom Evrope. Počevši od danas, u glavnim evropskim tržištima brenda: Nemačka, Austrija, Španija, Francuska, Italija, Portugal, Velika Britanija, ChatGPT će biti dostupan za nova vozila i za postojeće korisnike, isporučeno putem interneta bez potrebe za posetom servisu.

Do kraja jula, Danska, Irska, Norveška, Švedska, Švajcarska, Belgija, Luksemburg, Holandija, Poljska i Češka će takođe imati pristup. ChatGPT je dostupan kao deo Connect Plus paketa, ili za kupce koji su kupili automobil pre njegovog uvođenja, kao funkcija na zahtev**.

Jednostavan i intuitivan pristup ChatGPT preko Peugeot i-Cockpit®

Sada integrisan u Peugeot i-Cockpit®, generativna veštačka inteligencija ChatGPT, razvijena od strane OpenAI, je tehnologija koja je naučila iz ogromne količine podataka i kao rezultat toga može korisnicima pružiti precizne i sintetičke informacije.

Interakcija sa ChatGPT je besprekorna putem ugrađenog glasovnog asistenta Peugeot i-Cockpit®. Dovoljno je reći "OK PEUGEOT" i postaviti pitanje da ChatGPT preduzme akciju...

ChatGPT je sposoban da odgovori na širok spektar složenih pitanja i ima sposobnost da prati razgovor. Na primer, ako stignete u neki grad, možete ga pitati koji spomenici da posetite, zatim da vam ispriča istoriju tih mesta, i na kraju, ako želite, da vas vodi do jednog od njih koristeći navigacioni sistem automobila.

ChatGPT može učiniti mnogo više od samo odgovaranja na pitanja. Da li se vaša deca dosađuju na dugom putovanju? Pitajte ChatGPT da organizuje kviz za njih na temu koja ih zanima... Za nekoliko sekundi, veštačka inteligencija će vam ponuditi sate zabave za ta duga putovanja!

Uvođenjem veštačke inteligencije ChatGPT u svoje automobile, Peugeot revolucioniše iskustvo glasovnih komandi omogućavajući im da odgovore na bilo koje pitanje o bilo kojoj temi, na interaktivan, fluidan i intuitivan način.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group