Ovaj ludi Aston Martin Valour dobio boju vrednu 144.000 dolara

Aston Martin je predstavio Valour, limitiranu verziju automobila sa samo 110 primeraka, a jedan od njih, smešten u Velikoj Britaniji, može se pohvaliti spektakularnim lakiranjem koje menja boje, a koje košta neverovatnih 144.000 dolara...

Ovaj lak, poznat kao Andromeda Red, jedna je od najinteresantnijih boja koje smo ikada videli. Ovaj prelepi sedefasti efekat sadrži nijanse crvene, narandžaste, ljubičaste, ružičaste, zelene i plave. Dominantne nijanse narandžaste i ljubičaste savršeno ističu zavodljive obline i linije Valour modela.

Pored fascinantnog lakiranja, automobil se može pohvaliti zlatnim akcentima, uključujući prednju rešetku, spojler, bočne pragove i zadnji difuzor. Ovi su suptilni zlatni detalji prisutni i na točkovima, dok su oznake automobila obojene u crno. Aston Martin Andromeda Red je jedna od najskupljih fabričkih boja koje su trenutno dostupne, čak i skuplja od retke Chromaflair kolekcije koju nudi Porsche.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Frankel (@888mf)

Unutrašnjost ovog Valour modela jednako je spektakularna kao i eksterijer. Prelepa sedišta od ugljeničnih vlakana imaju satenski finiš i obložena su svetlo narandžastom kožom. Ova narandžasta koža se nastavlja na srednjem pretincu, delovima vrata i donjem delu kontrolne table. Gornji deo kontrolne table, volan i stubovi su obloženi ljubičastom kožom, dok su neki detalji završeni u zlatnoj boji, uključujući obloge, prekidače i dugmad, kao i ručicu menjača.

Svi primerci Valour modela opremljeni su twin-turbo V12 motorom zapremine 5,2 litra koji je preuzet iz modela DBS, i proizvodi 705 konjskih snaga i 753 Nm obrtnog momenta. Ovaj moćan motor je povezan sa 6-brzinskim manuelnim menjačem koji pokreće zadnje točkove, pružajući vozaču jedinstveno iskustvo vožnje.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group