Oda uništenom Lamborghini Gallardo modelu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CAR JOURNAL ↻ (@carjrnl)

Prva generacija Lamborghini Gallardo modela, kao što je primerak o kom govorimo, nisu baš česta pojava – a sada ih je jedan manje na ulicama...

Superautomobil se zapalio na autoputu u Kaliforniji, što je dovelo do njegovog potpunog uništenja. Nije jasno šta je izazvalo požar, ali izgleda da je počeo u zadnjem delu. Srećom, vozač i njegova supruga su uspeli da pobegnu bez povreda.

Nije poznato mnogo detalja o tome šta je izazvalo požar. Međutim, video snimci sa lica mesta pokazuju da je požar počeo negde u zadnjem delu italijanskog superautomobila, pa je razumno pretpostaviti da je požar potekao iz motornog prostora, gde se nalazi fantastični 5.0-litarski atmosferski V10 motor.

Gust crni dim ispunio je vazduh oko Lamborghini modela, i možemo samo zamisliti kako je bilo gledati kako se automobil pretvara u pepeo, kao da je u pitanju slez, ali za razliku od sleza, ovde nema ukusnog i slatkog kraja. Umesto toga, rezultat je uništeni superautomobil koji je morao biti odvučen sa mesta događaja.

Vatrogasci su reagovali na poziv. Nažalost, požar se previše brzo proširio da bi se ovaj lepotan spasio. Jedini deo karoserije koji nije dotaknut plamenom je prednji ugao na vozačevoj strani, deo krilnog panela i jedan prednji točak, pa je automobil definitivno otpisan.

Jedna fotografija spaljenog Gallardo modela pokazuje da je bio opremljen malim zadnjim spojlerom, koji izgleda identično onom sa originalne Superleggera verzije. Iako postoji mogućnost da je ovo zaista bio jedan od tih lakših specijala, nemamo način da to saznamo jer je automobil potpuno izgoreo.

Postovi na Facebooku sugerišu da su vlasnik i njegova supruga, srećom, prošli bez povreda.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group