Još jedan u nizu: Dva Ford Mustanga probila kuće u Feniksu

Dva Ford Mustanga sletela su sa puta i probila kroz zidove različitih kuća u Feniksu, što je još jednom istaklo problem nesavesne vožnje u ovom području.

Policija je uhapsila 18-godišnjeg vozača zbog sumnje da je vozio pod dejstvom alkohola nakon što se zakucao u kuću. Stanovnici Feniksa sve češće traže uvođenje ležećih policajaca kako bi se suzbila učestala nesmotrena vožnja. U drugom incidentu, Mustang se zakucao u stranu velike stambene zgrade, a srećom, nije bilo povređenih.

Na početku ove priče, par iz Feniksa, Markus Holmberg i Sabrina Rivera, mirno su se pripremali za večeru kada je Mustang nekontrolisano probio zid njihovog doma. Kamere za nadzor uhvatile su dramatičan trenutak kada automobil ulazi u njihov dnevni boravak, a oni su za dlaku izbegli da budu povređeni, zajedno sa svojim psima.

Snimak iz kuće para pokazuje kako Mustang probija zid i unosi haos u njihov dnevni boravak. Automobil je pomerio kauč, a udar je prouzrokovao pucanje zidova i oštećenje velikih prozora u kući.

Rivera je zadobila lakšu povredu u vidu frakture. “Ne mogu da podignem ništa teško desnom rukom,” rekla je. “Uradili su mi CT glave i našli su blagu frakturu. Ali osim toga, dobro smo. Neko nas je definitivno čuvao.”

Stanovnici ovog područja često viđaju nesmotrene vozače i veruju da bi ovaj incident mogao biti prekretnica u zahtevu za postavljanje ležećih policajaca. “Nadamo se da će lokalne vlasti sada reagovati i uvesti mere kako bi se usporila brzina automobila,” dodao je Rivera.

Vozač Mustanga, 18-godišnji mladić, sada se suočava sa ozbiljnim optužbama za vožnju pod dejstvom alkohola, oštećenje imovine i ugrožavanje bezbednosti.

Feniks je već imao slične incidente. Pre samo mesec dana, drugi vozač Mustanga zakucao je automobil u stambenu zgradu, ali srećom, niko nije bio povređen. Čini se da Mustanzi imaju sklonost ka spektakularnim "ulazima" u zgrade – i nažalost, izlazima.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group