Jeep predstavlja North Star izdanje Renegade i Compass u čast milion prodatih jedinica u Evropi

Više slika

Više slika

Jeep slavi prodaju milion jedinica svojih modela Renegade i Compass u Evropi do kraja 2024. godine sa posebnim izdanjem — North Star...

Ovo izdanje donosi spoj prepoznatljivog Jeep® duha, robusnosti i stila, uz napredne funkcije i hibridne pogonske sisteme. Sa ovim modelom, Jeep ne samo da obeležava ovu impresivnu prodajnu prekretnicu, već i podiže standarde u segmentu SUV, nudeći savršen balans između avanturističkog duha i sofisticiranosti.

Jeep Renegade i Compass postali su temelj globalnog uspeha brenda, posebno u Evropi, gde su osvojili na hiljade novih ljubitelja. "Renegade i Compass su ključni stubovi uspeha brenda, a dostizanje prodaje od milion jedinica u Evropi samo potvrđuje njihovu snagu," rekao je Erik Laforž, šef Jeep brenda za proširenu Evropu.

North Star izdanje pozicionirano je između Altitude i Summit trim nivoa, kombinujući praktičnost sa luksuzom. Ono predstavlja idealan izbor za kupce koji žele vrhunski stil i funkcionalnost, uz eleganciju koja nadilazi standardne verzije.

North Star izdanje odlikuje se prepoznatljivom robusnošću i dugotrajnošću. Novi materijali visokog otpora korišćeni su za izradu sedišta, koja su tri puta otpornija od standardnih materijala. Renegade dolazi sa izdržljivom tkaninom, dok Compass nudi opcije od tkanine i vinila, obezbeđujući izdržljivost i dug vek trajanja.

Dizajn ovog izdanja oslanja se na sofisticiranu dvobojnu šemu. Dominira crna boja, koja naglašava detalje poput aluminijumskih točkova sa letnjim gumama, kao i unutrašnje i spoljne elemente. Poseban poklopac haube smanjuje odsjaj sunca, a boja Technogreen, tamna metalik zelena, savršeno se uklapa sa crnim akcentima spoljašnjosti i unutrašnjosti, uz suptilne zelene detalje na komandnoj tabli i tkanini sa kontrastnim šavovima.

Jeep brend je sinonim za slobodu i avanturu, a North Star izdanje naglašava ovaj duh kroz dodatke poput standardnog dvostrukog panoramskog krova, obično završenog u crnoj boji, koji omogućava otvoren pogled na svet i još više naglašava osećaj slobode. Ovaj model nastavlja Jeep posvećenost pružanju jedinstvenog "open-air" iskustva koje prati svaki avanturistički duh.

Osim stila, North Star izdanje donosi mnoštvo funkcionalnih poboljšanja. Krovni nosači pružaju dodatnu praktičnost, dok LED maglenke obezbeđuju maksimalnu vidljivost u teškim uslovima. Crni logotipi i posebne značke naglašavaju jedinstveni identitet ovog izdanja, a zatamnjena stakla dodaju dozu elegancije. Compass dolazi sa crnim 18-inčnim točkovima, dok Renegade ima 17-inčne, što doprinosi dinamičnom izgledu. Napredni prednji i zadnji senzori za parkiranje, kao i pomoć pri paralelnom i pravougaonom parkiranju, čine manevrisanje jednostavnim i sigurnim.

U skladu sa Jeep posvećenošću održivim rešenjima, North Star izdanje dostupno je isključivo sa hibridnim pogonima. Ovi modeli dolaze sa Hybrid 48V i 4xe varijantama, bez mogućnosti za konvencionalne motore, čime Jeep ističe svoju posvećenost ekološkim rešenjima i inovacijama. Ovaj potez podvlači brendovu viziju budućnosti u kojoj održivost i efikasnost zauzimaju centralno mesto.

North Star izdanje predstavlja korak napred u svetu SUV, uz savremenu hibridnu tehnologiju koja prati globalne trendove ka održivoj mobilnosti. Ovo izdanje ne samo da slavi uspeh Renegade i Compass modela, već i postavlja nove standarde u industriji, osiguravajući da Jeep ostane lider u inovacijama, performansama i trajnosti.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group