Drski lopovi ukrali Lamborghini, Porsche i Mercedes-AMG GT pre trkačkog dana

Pet luksuznih vozila, među kojima su Lamborghini Huracan, Audi R8, Porsche Cayman, Mercedes-AMG GT, i VW Golf GTI Clubsport, ukradeno je sa Tibenham aerodroma u Norfolku, samo dan pre nego što su trebali biti korišćeni za trkački događaj...

Ova vozila su imala ukupnu procenjenu vrednost od preko 600.000 dolara.

Lopovi su provalili u sef sa ključevima tokom noći, između ponoći i 4 sata ujutru, i uspeli da ukradu ključeve automobila. Kompanija Car Chase Heroes, koja organizuje trkačke događaje i nudi više od 100 automobila za iznajmljivanje, bila je prinuđena da otkaže događaj zbog krađe. Više od 900 učesnika bilo je prijavljeno za taj dan.

Lokalno stanovništvo prijavilo je da su čuli zvuk ukradenih sportskih automobila dok su ih lopovi vozili kroz selo. Norfolška policija trenutno istražuje slučaj i apeluje na sve svedoke ili one koji imaju informacije da im se jave.

Ukradena vozila su lako prepoznatljiva, sa crvenim Lamborghini Huracanom, zlatno-narandžastim Audi R8, crno-narandžastim Mercedes-AMG GT, belim Porsche Caymanom i VW Golf GTI-jem u beloj i plavoj boji sa specijalnim liverijama Sale Sharks ragbi tima. Sva vozila su bila osigurana.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group