Desner auto priprema lansiranje novog električnog vozila LoJo W300

Više slika

Više slika

Desner Auto je spreman za lansiranje novog LoJo W300, električnog vozila koje menja paradigmu u segmentu...

U trenutku ekstremne krize za proizvođače i prodajne mreže, Desner Auto nudi rešenja koja rešavaju probleme koji usporavaju rast automobilske industrije. LoJo W300 predstavlja kvadricikl sa karakteristikama automobila, niskim troškovima održavanja i različitim mogućnostima punjenja. Sa dometom od 215 km, W300 koristi litijumske ćelije sa kapacitetom od samo 17,3 kWh, što ga čini ekološki prihvatljivim.

Bezbednost je takođe prioritet, s obzirom na to da model dolazi sa dvostrukim prednjim vazdušnim jastucima i ojačanom karoserijom. W300 je dizajniran da bude lak za upravljanje, čak i za mlađe vozače od 16 godina, pružajući im priliku da uživaju u vožnji bez kompromisa u vezi sa bezbednošću.

Osim toga, Desner Auto nudi alternativu za vozačku dozvolu tipa B, koja je brža i lakša za dobijanje, omogućavajući korisnicima pristup svestranoj i potpunoj mašini bez gubitka prednosti koje pruža vožnja kvadricikla.

Desner Auto se povezuje sa mrežom prodavaca širom Italije, pružajući ne samo prodaju, već i zvaničnu podršku i održavanje. Ovaj sistem će smanjiti udaljenosti i vreme dijagnostike, omogućavajući brže rešenje za kupce.

Osnivač Desner Auto, Angelo Sun Wenyu, ističe da je kompanija posvećena razvoju alternativnih rešenja u segmentu električnih kvadricikala i malih ekonomičnih vozila, koja su trenutno limitirana na tržištu. Uz stalnu podršku tehničara i obuke za prodavce, Desner Auto je spreman za tržišne izazove.

Osim što se pripremaju za lansiranje LoJo W300, Desner Auto radi na razvoju novih električnih kvadricikala koji će dodatno obogatiti ponudu. Njihov cilj je da budu u skladu sa globalnim zahtevima za održivost, bez kompromisa vezanih za prethodne odluke u razvoju.

Desner Auto predstavlja odličnu priliku za kupce koji traže inovativna rešenja u urbanom saobraćaju, čime se dodatno ističe kao lider u industriji električnih vozila.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group