CUPRA otkriva novi model Terramar: Heroj nove ere

Više slika

Više slika

CUPRA je predstavila svoj novi sportski SUV, Terramar, koji simbolizuje ulazak brenda u viši segment tržišta, privlačeći nove kupce i ulazeći u rastuće segmente bez gubitka svog buntovničkog duha...

Ovaj model donosi osveženje u dizajnu brenda i otelotvoruje CUPRA karakter, sa smelim i samopouzdanim izgledom.

Terramar uvodi novi dizajnerski jezik CUPRA brenda, sa hrabrim i samouverenim izgledom spoljašnjosti. Unutrašnjost je sportski orijentisana, sa kokpitom prilagođenim vozaču i prefinjenom centralnom konzolom. Dizajn unutrašnjosti kombinuje modernu estetiku sa sportskim duhom, što obezbeđuje jedinstveno iskustvo vožnje.

Novi CUPRA Terramar biće dostupan sa različitim pogonskim opcijama, uključujući novu generaciju plug-in hibridne tehnologije (eHybrid), koja isporučuje snagu od 272 KS (200 kW) i omogućava vožnju na potpuno električni pogon u rasponu od preko 100 km. Sportske performanse dodatno su unapređene standardnim sportskim ogibljenjem, progresivnim upravljanjem, kao i novim adaptivnim šasijama i kočnicama Akebono.

CUPRA je sklopila partnerstvo sa prestižnim sportskim događajem America’s Cup, pod motom “nema drugog mesta”, i lansira “Terramar America’s Cup” limitiranu ediciju. Samo 1.337 primeraka ovog modela biće proizvedeno, svaki sa jedinstvenim dizajnom i stilskim detaljima inspirisanim saradnjom sa America’s Cup.

CUPRA je jedan od najbrže rastućih automobilskih brendova u Evropi, sa oko 700.000 isporučenih vozila od 2018. godine i više od 800 CUPRA garaža širom sveta. Model Terramar je najnoviji dodatak u njihovom proizvodnom portfoliju, i predviđa se da će dodatno doprineti uspehu kompanije.

Vejn Grifits, izvršni direktor CUPRA brenda, izjavio je: „CUPRA Terramar predstavlja sledeću fazu u našem rastu. Ovaj sportski SUV će proširiti našu publiku, privući novu generaciju kupaca koji traže izuzetan dizajn i performanse.“

Terramar je dizajniran i razvijen u Barseloni, a proizvodiće se u Audi fabrici u Đeru, Mađarska. Isporuke ovog modela počeće tokom poslednjeg kvartala ove godine, čime će CUPRA nastaviti svoju globalnu ekspanziju i uspon u automobilskoj industriji.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group