Čovek ukrao kamion za vuču kako bi spasio svoj Chevy, na kraju uništio njega i još nekoliko automobila

Ovaj incident je toliko neobičan da izgleda više kao scena iz filma nego stvarni događaj...

U petak ujutru u Bruklinu došlo je do divljačkog sukoba na putu kada je vozač kamiona za vuču pokušao da odnese Chevrolet Silverado. Drugi muškarac, za koga se čini da je vlasnik pikapa, nije hteo da se to dogodi. Nakon svađe sa vozačem kamiona za vuču, vlasnik Chevroleta je ušao u kamion i napravio pravi haos.

Incident se dogodio na 53. ulici između 1. i 2. avenije u Bruklinu, malo pre 11 sati ujutru. Chevrolet je očigledno bio parkiran tako da je blokirao servisna vrata, što je dovelo do toga da kamion za vuču dođe kako bi ga uklonio. Snimak počinje u trenutku kada vozač kamiona i vlasnik Chevrolet modela ulaze u verbalni sukob.

U tom trenutku, Silverado je već napola podignut sa zemlje, ali vozač kamiona još uvek nije obezbedio vozilo. On prestaje da radi na kamionu kada ga je napao vlasnik Chevroleta, počeo da mu preti i u jednom trenutku ga gura. Zatim, vlasnik Chevy modela ulazi u kamion za vuču i počinje da vozi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by News 12 Brooklyn (@news12bk)

U svom naletu besa, čini se da je zaboravio da su vrata sa vozačeve strane na Silverado modela još uvek otvorena. Dok se udaljava, vrata udaraju u parkirani automobil i prevrću se unazad. Zatim, dok kamion nastavlja dalje niz put, otvorena vrata udaraju i oštećuju nekoliko drugih vozila. Situacija postaje još gora kada, prilikom skretanja, pikap potpuno ispada iz kamiona za vuču.

Muškarac nije stao, već je nastavio da vozi kamion dok nije udario u gradski autobus, nakon čega je navodno pobegao pešice. News 12 izveštava da policija i dalje istražuje situaciju.

Do ovog trenutka, njujorška policija (NYPD) nije dala nikakvu zvaničnu izjavu o incidentu, a svi nagoveštaji ukazuju na to da se muškarac koji je pobegao još uvek ne vodi kao pronađen. Verujemo da je ostavio previše tragova za sobom, u vidu Chevrolet Silverado modela, da bi prošao nekažnjeno.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group