Carlex predstavlja prve Mercedes G-Vintage modele sa retro stilom

Više slika

Više slika

Carlex Design je dao G-Class-u retro izgled koji mu savršeno pristaje...

U julu, Carlex je najavio svoj inspirativni projekat retro verzije Mercedes-Benz G-Class modela, poznatog kao G-Vintage, koji je u mnogima izazvao uzbuđenje. Sada su proizvedeni prvi primerci i izgledaju zaista zapanjujuće.

Dvoslojne šeme boja spoljašnjosti odmah podsećaju na prošla vremena, a Carlex G-Vintage počinje sa upadljivim modelom u kombinaciji narandžaste i srebrne boje. Na slikama sa snega, donji deo G-Class modela je završen u reflektujućoj nijansi narandžaste sa hromiranim akcentima duž vrata, dok je gornji deo, uključujući kabinu i retrovizore, obojen srebrnom bojom.

Na drugim mestima, G-Vintage ima suptilnu srebrnu liniju koja se proteže oko celog tela, kao i novi poklopac rezervnog točka završen u narandžastoj boji sa hromiranim spoljnim prstenom. Postoji mnogo toga što vam se može dopasti na eksterijeru. Na primer, vozilo ima prednje i zadnje branike od karbonskih vlakana koji sada imaju sjajni hromirani finiš, a postavljeno je i na specijalne 20-inčne točkove u kombinaciji hroma i narandžaste.

Unutrašnjost je jednako posebna. Carlex je ukrasio sedišta, panele vrata, instrument tablu i volan raskošnom belom kožom. Takođe su prisutni i narandžasti elementi, uključujući ivice oko sedišta, kao i trake na panelima vrata i tunelu menjača.

Carlex je takođe prikazao drugi primerak G-Vintage. Ovaj model dolazi u kombinaciji zelene i srebrne boje, sa crvenom linijom. Ima iste hromirane branike i izgleda jednako impresivno kao i narandžasti model. Unutrašnjost je, međutim, potpuno drugačija, jer je bela koža zamenjena dubokom čokoladno-smeđom kožom sa narandžastim akcentima.

Treći primerak G-Vintage je malo suptilniji, sa dvoslojnom srebrnom spoljašnjošću i tirkiznim linijama. Iako je spoljašnjost suptilna, unutrašnjost je sve samo ne to. Unutra se nalazi jarka tirkizna koža koja prekriva skoro svaku površinu, sa ponekim crnim elementima koji blago smiruju dizajn.

Da li vam G-Vintage prija ili je možda malo previše ekstravagantan?

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group