Audi Exclusive predstavlja E-Tron GT u Arabica sivoj boji ograničen na 299 jedinica

Više slika

Više slika

Audi još uvek nije otkrio koliko će kupci morati da izdvoje za privilegiju posedovanja ovog specijalnog modela...

Audi se sprema da počne isporuke osvežene 2025 e-tron GT serije, a ovu priliku obeležava ograničenom edicijom od 299 primeraka posebno opremljenih od strane Audi Exclusive tima. Ova specijalna edicija je dostupna u svim verzijama električnog Audi modela u ovoj ekskluzivnoj varijanti. Mehanički, Audi Exclusive model nije drugačiji od regularnih verzija, ali nudi neke jedinstvene karakteristike i veću mogućnost personalizacije.

Jedan od najistaknutijih detalja je specijalna boja nazvana Arabica siva. Ova boja je inspirisana Daytona sivom bojom sa bisernim efektom, koja izgleda tamnije u senci, dok u direktnom svetlu poprima zlatnu nijansu. Audi je poredi sa sveže prženim zrnima kafe.

Jedinstveni set dvostruko krakastih RS točkova doprinosi posebnosti modela i može biti završen u crnoj, mat Neodimijum zlatnoj i poliranoj srebrnoj boji.

Posebni detalji nastavljaju se i u enterijeru. Centralni delovi sedišta, lukovi i bočne potporne stranice završeni su u Mint sivoj boji, dok se More Violet akcenti koriste kao kontrast. Eukaliptus drvo je odabrano za dekorativne umetke na instrument tabli. Kada otvorite vrata, naići ćete na umetke od Dinamica mikrofibera u Mint sivoj boji sa Audi Exclusive bedževima i zvučnim rešetkama usklađenim sa bojom. Softver infotainment sistema takođe je prilagođen kako bi prikazivao individualni broj svakog od 299 proizvedenih primeraka.

Šira e-tron GT ponuda nudi dosta opcija za personalizaciju. Na primer, može se dodati dvobojni dizajn paket koji kombinuje četiri unapred definisane boje sa crnim akcentima: Alaska plava, Calendula žuta, Iguana zelena ili Crimson crvena. Fine Cognac Brown Nappa koža je još jedna upadljiva opcija, koja dolazi u paru sa Jet Gray kontrasnim šavovima.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group