BMW muzej - galerija

Više slika

Više slika

Jedan od najpoznatijih i najcenjenijih automobilskinh brendova na svetu, BMW, ima kult koji ih prati, kakav retko može da se vidi kod drugih kompanija...

 

Proizvodi ove kompanije ne samo da se prodaju u velikom obimu, već i divizija za visoke performanse, M, je lider u svojoj klasi već decenijama, i izabacila je neke od najboljih automobila svih vremena.

Sedište je u Minhenu, u Nemačkoj, a poseta muzeju BMWa i prodajnom centru koji se tu nalazi, kao i fabrici, je obaveza za svakoga ko dolazi u ovaj grad. Dok obilazite prestonicu piva, obavezno obiđite i sve što BMW nudi posetiocima. 

 

 

Prva stvar koju ćete primetiti kada dođete, nisu automobili, već neverovatna arhitektura dve velike zgrade, kao i blizina Olimpijskog parka iz 1972. koji okružuje kompleks. Kako je BMW rastao, tako je rastao i muzej, pa sada obuhvata nekoliko zgrada koje se pružaju na više nivoa i predstavljaju miks tradicije i moderne automobilske industrije. 

Prva stanica je BMW Welt. Nalazi se prekoputa fabrike, a ovaj veliki prodajni centar je i mesto za prodaju i isporuku vozila, gde entuzijasti mogu da preuzmu ključeve svojih ljubimaca u posebnoj ceremoniji. Prikazani su skoro svi modeli koje BMW nudi, Rolls Royce i Mini.

Kako bi ponudio najbolje moguće iskustvo svojim posetiocima, BMW je podelio ceo kompleks na segmente. najmanji segment prikazuje samo M modele, a trenutno je glavni plavi M2, koji je tek stigao iz fabrike. Osim njega, tu su i dva ekstremna SUV modela, X5 M i X6M, koji izgledaju impresivno, kao i M4 i drugi. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group