2025 VW Taos tizira svoj redizajn uoči debija

Redizajnirani VW Taos donosi potpuno novi prednji deo sa vitkom rešetkom i modernizovanim farovima.

Taos se brzo etablirao kao jedno od najprodavanijih vozila Volkswagena, a sada je spreman za redizajn. Posebno, model za 2025. godinu biće predstavljen ovog meseca, a u prodaji će se naći kasnije ove godine.

Volkswagen još uvek ne otkriva mnogo detalja, ali su objavili zatamnjenu tizer sliku koja nam daje uvid u novi prednji deo. Kada se slika posvetli, može se videti vitka, potpuno zatvorena rešetka koja ima osvetljenu traku na vrhu. Ovaj dizajn podseća na niz novijih modela, uključujući Golf i Tiguan.

Još značajnije, krosover usvaja nove farove sa X akcentima. Takođe se može uočiti i agresivniji prednji branik.

Iako nema puno toga da se vidi, špijunski fotografi su ranije ove godine uslikali prototip, koji je pokazao da će se većina promena fokusirati na prednji deo, ali je moguće da će proizvodni model imati dodatne izmene, uključujući nove zadnje svetlosne grupe i novi zadnji branik.

Unutrašnjost bi takođe mogla biti osvežena, potencijalno prateći stope redizajniranog Jetta modela. Kao što se sećate, ta limuzina je dobila novi infotainment sistem i modernizovane prekidače.

Još uvek nije jasno da li će biti promena u pogonskom sistemu, ali trenutni model koristi turbo 1.5-litarski četvorocilindrični motor koji razvija 158 KS (118 kW / 160 PS) i 249 Nm obrtnog momenta. Varijante sa pogonom na prednjim točkovima imaju osmostepeni automatski menjač, dok modeli sa pogonom na sva četiri točka dolaze sa sedmostepenim menjačem sa dvostrukim kvačilom.

Potpuni detalji biće otkriveni ovog meseca, ali trenutni model Taos 2024 startuje od 23.995 dolara, pre naknade za destinaciju od 1.425 dolara.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group